ELS MEUS SERVICIS

Siguen les que siguen les seues necessitats, els puc ajudar. Soc l’expert en llengües que buscava. He estat oferint solucions respecte a problemes relacionats amb els idiomes des de fa més d’una dècada.

Sempre prenc el temps necessari per a entendre bé el que necessiten els meus clients i així poder oferir-los la millor solució al millor preu.

He descobert per primera vegada la meua passió per ajudar a les persones en tot el que guarde relació amb les llengües, donant classes d’idiomes, i fent traduccions i interpretacions per a amics i coneguts.

Aleshores, me n’he adonat que molta gent està frustrada per el pobre servici que reben, el que em sorpren, perquè estic convençut que hi ha una forma millor de fer les coses.

Briones Languages naix dels ànims de totes les persones a les que he ajudat.

Pots posar-te en contacte amb mi a través de WhatsApp per a saber el que puc fer per tu !

Ací té alguns exemples dels servicis que proporcione:

Classes

Impartisc classes d’idiomes online tant en grups com de forma individual. Si ho prefereix, les done en la comoditat de casa seva.

Les meues clases estan enfocades a la conversació i son fructíferes i molt divertides!

TRADUCCIONS

Necessita alguna traducció jurada de documents ? Ha vingut al lloc adequat!

Tot tipus de documents legals:

Language Interpreter

INTÈRPRET

El represente davant d’entitats locals, empreses i organitzacions. També a l’hospital y amb metges. Simplement senta’t i relaxa’t!

Per exemple:

CONTACTA’M PER A MÉS INFORMACIÓ

Zona coberta

Tinc la meua seu a Pego (Alacant), i ofereixo servicis de traducció jurada i d’interpretació així com classes d’idiomes, en les següents ciutats: